Route Deel 5: Osoyoos - Vancouver


Route Beschrijving Vervolg:

Deel 5: Route Osoyoos - Vancouver:*Dag 22: Rijden van Osoyoos naar Vancouver (400km / 5 uren en 20 min rijden):

 

View Larger Map

Vanuit Osoyoos vertrekken we dan naar Hope, een mooie en gezellige stad. IK zou weer vroeg genoeg vertrekken zodat je de hele dag hebt om te reizen. Volg van Osoyoos Highway 97 Noord-West for enkele meters en dan ga je Higway 3 Zuid-Oosten op richting Hope. Van Osoyoos naar Hope is het 250km en bijna 3 uren rijden. Er zijn enkele leuke stadjes waar je door heen rijdt zoals Keremeos, Hedley en dan Princeton. Van Princeton volg je nog altijd Highway 3 naar Hope. Tussen Princeton en Hope passeer je door het mooie en grote Manning Park, waar je zeker kan stoppen als er tijd is en als je er zin in hebt...er is hier ook wel het een het het ander te zien. Voor meer info en hiking trails:  ---> Klik Hier! Na het passeren door dit park kom je in Hope aan. Van Hope volg je Highway 1 west om zo terug naar Vancouver te gaan. De trip van Hope naar Vancouver is een 150km en ongeveer 1 uur en 40 minuten rijden. In Vancouver zou ik dan nog enkele nachten verblijven en dan is het weer tijd om te vertrekken. 

Dit is een lijst van
alle verblijfpaatsen in Vancouver, daar kan je kiezen wat soort accommodaties je wil en waar precies.

Enkele aanraders in Vancouver:


*
The Barclay House

*
The Langtry

*
The YWCA Hotel

*
The Sylvia Hotel

*
The West End Guesthouse

*
The Nelson House B&B

 
 

*Dag 23-24-25: Bezoek aan Vancouver en omgeving:


Op deze paar dagen kan je vele leuke dingen bezoeken in en rondom Vancouver. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel tijd je wil doorbrengen in Vancouver  Vancouver is een plaats waar je een goede indruk kan krijgen op 1 dag, maar je kan hier ook gerust een maand verblijven zonder je maar een dag te vervelen. 

Eerst en vooral wil ik ook even aangeven dat je in Vancouver ook verschillende Whale Watching tours kan doen, moest je geen geluk hebben op Vancouver Island of niet naar Vancouver Island gaan.  Hier zijn de locale operators:
*Vancouver Whale Watch en Seabreeze Adventures: gelegen in Steveston bij Richmond, zo'n 20-30 minuten van Vancouver)
*Wild Whales Vancouver en Prince Of Whales: gelegen op Granville Island dichtbij downtown Vancouver.
*Er is ook nog eentje gelegen in White Rock: https://www.whiterockseatours.com/

Hier is een beetje een schema wat ik zou aanraden aan de hand van het aantal dagen dat jullie ter beschikking hebben:

~Vancouver in 1 dag:   Stanley Park - Grouse Mountain - Capilano Suspension Bridge - Downtown Vancouver.

Doe Stanley Park voor een paar uurtjes in de voormiddag, begin vroeg dan heb je een hele dag om alles te zien en doen. Hier is een kaartje met zowat de hoogtepunten om te bezoeken in Stanley Park als je niet veel tijd hebt: Hoogtepunten Stanley Park Als je dan tegen 11u klaar bent met Stanley Park volg je de Lions Gate Bridge naar Noord Vancouver en volg daar de borden richting Grouse Mountain.  Neem hier de gondola naar de top, geniet hier wat van de prachtige zichten, eet hier een lekkere lunch en pik een paar shows mee.  Als je dan tegen 15u-16u terug naar beneden gaat dan kan je op de terug weg naar Vancouver stoppen bij Capilano Suspension Bridge voor een bezoek van een paar uurtjes.  Geniet hierna van een etentje ergens in een restaurant of eender waar en dan heb je nog een paar uurtjes na het avondeten om rond te slenteren in downtown Vancouver.  Een gevulde dag, maar zo heb je wel de highlights gezien.  Je kan bijvoorbeeld Capilano Suspension Bridge eruit laten en eventueel naar Lynn Valley/Canyon Park in Noord Vancouver.  Je kan dit er ook volledig uitlaten als het wat teveel is.

In geval van regenachtig weer heb ik een lijstje met wat bezigheden:
*Vancouver Aquarium: gelegen in Stanley Park en 1 van de beste aquariums in Noord-Amerika. Bij het Vancouver Aquarium in Stanley Park kunt u meer dan 8.000 diersoorten bewonderen in een schitterende omgeving.
*Science World: Bij Science World vindt u, verdeeld over twee verdiepingen, interactieve tentoonstellingen over de wetenschap en een Omnimax-bioscoop die entertainment biedt voor alle leeftijden.
*Vancouver Art Gallery: De Vancouver Art Gallery is gespecialiseerd in artiesten van de westkust en heeft een opmerkelijke collectie van Emily Carr en de Canadese beweging Group of Seven uit de jaren 20.
*H.R. MacMillan Space Centre: Bij het H.R. MacMillan Space Centre in Kitsilano worden aan de ruimtevaart gerelateerde onderwerpen inzichtelijk gemaakt met interactieve schermen.
*Vancouver Martime Museum: hier kan je Vancouvers zeevaartgeschiedenis kunt ontdekken.
*Bloedel Conservatory: Een overdekte tropische tuin met verschillende tropische planten en vogels.  Gelegen in Queen Elizabeth Park.
*Lonsdale Quay: een soort overdekte markt in Noord Vancouver, hier kan je met de seabus naartoe vanuit het centrum van Vancouver. 
*Granville Island: dit is ook deels een overdekte markt met ook wat winkeltjes, restaurants en dergelijke. 
*Metrotown Mall:  dit is een shopping centrum met zo'n 500 winkels.  Je kan hier gemakkelijk geraken met de Skytrain, neem de millenium of expo line "eastbound" vanuit verschillende plaatsen in downtown Vancouveren en stap af bij het "Metrotow station".  
*Museum of Anthropology: gelegen bij UBC (University of British Columbia). De meer dan een half miljoen objecten tellende collectie beslaat Afrikaanse en Aziatische kunst, maar de hoofdbrok is een collectie van de oorspronkelijk indiaanse inwoners van British Columbia. 
*Fly Over Canada: De nieuwste attractie in Vancouver voor het voorjaar van 2013. Vlieg mee over de mooiste landschappen van Canada in een soort simulator wat het nog meer echt doet aanvoelen door wind, mist, geur en geluid!


Een ander leuk alternatief is een tour doen om het eten te proeven in Vancouver, erg interessant voor diegene die graag veel lekkers tijdens hun reis willen uit proberen.  En zeker een goede tip om te doen als het weer tegenvalt. Het zijn begeleide tours van 2 tot 3 uren waar je onderweg ook mooie zichten te zien krijgt van Vancouver alsook uitleg over Vancouver met wat geschiedenis.  Vancouver biedt verschillende tours aan, de beste voor zover ik weet worden gedaan door Vancouver Foodie Tours: http://foodietours.ca/ en dan is er ook nog Vancouver Food Tour:  http://www.vancouverfoodtour.com/


~Meerdere dagen in Vancouver:  

Hier zijn wat suggesties met uitgebreide uitleg als je 2 dagen of meer hebt om Vancouver te bezoeken.
 
*
Stanley Park: Dit is een groot natuur park met een 9km lagen zeemuur die op de rand rondom het park ligt en met ook verschillende wandelpaden in het midden van het park. Stanley Park en de zeemuur is ideaal voor wandelaars, fietsers en roller bladers (in-line skaters). Je kan fietsen/roller blades (in-line skates) alsook electrische fietsen en scooters huren in Vancouver voor een uur, 2 uren, een halve dag of een hele dag en dan kan je gerust de 9km zeemuur fietsen rondom Stanley Park. Dat is iets wat veel toeristen doen en het is echt een geweldige manier om dit park te bezichtigen.  Zo zie je ook de meeste bezienswaardigheden in het park in een vrij korte tijd. Voor fiets en roller blade (in-line skates) verhuurders in Vancouver kan je hier beneden kijken:


* VanCity Bike Rentals

*
Stanley Park Cycle

*
Bayshore Bike Rentals

*
Spokes Bicycle Rentals

*
English Bay Bike Rentals
 

!!AANDACHT BIJ FIETSVERHUUR!!  Als je fietsen gaat huren, dan stel ik zeker voor om even na te vragen wat de gang van zaken is moest je fiets gestolen worden terwijl je hem huurt. Dan heb je toch een idee en misschien dat je dan liever niet wil huren. Zeker als je ergens wil stoppen om te eten of iets te gaan drinken en je moet je fietsen ergens verderop laten staan.  Het komt niet vaak voor, maar ik ken mensen die het overkomen is en bij hen was het allemaal goed afgelopen.  Maar las ook al ergens dat iemand $500 borg kwijt was in Edmonton (Alberta) omdat hun fietsen gestolen werden.  Dus lees ook altijd de reviews op Google, daar kan je ook soms wel uit opmaken hoe ze met klanten omgaan!   

Als je kiest om een fiets te huren dan kan je Stanley Park gemakkelijk bezoeken, al heb je maar een uurtje tot een paar uurtjes tijd.  Als je meer tijd hebt (meerdere dagen in Vancouver) dan kan je een fiets huren voor de hele dag en zelfs nog een heel stuk verder rijden dan enkel rondom Stanley Park. Er is een prima fietspad wat je kan volgen tot aan UBC (University of British Columbia) met onderweg als leuke stopplaatsen "Granville Island" (heel leuk plaatsje met een soort markt, winkeltjes en lekkere restaurantjes...ideaal voor lunch ofzo) en de prachtige stranden (Kitsilano Beach, Jericho Beach, Spanish Banks en Locarno Beach). De fietsroute rondom Stanley Park is ongeveer een 9 tot 10km in totaal tot aan English Bay.

Vanaf English Bay tot aan Granville Island is het nog een 5km fietsen en van hieruit kan je dan verder naar de stranden of zelfs UBC zoals ik al eerder schreef. Dus in totaal vanaf Stanley Park tot aan UBC of de stranden (Kitsilano Beach, Jericho Beach, Spanish Banks en Locarno Beach) is het ongeveer zo'n 25km fietsen enkele weg. Het is allemaal erg vlak en goed te doen. Dit is ideaal als je er een hele dag de tijd voor hebt. Op de terug weg kan je eventueel vanuit Granville Island met de "Aquabus" of "Granville Island ferry" de oversteek maken (de fietsen mogen mee) naar English Bay (dan snij je het stuk van 5km af). Ik heb hier even een kaartje in mekaar geknutseld (klik op de link) met de fietsroute...de dikke groene lijnen zijn allemaal fietspaden.  Voor de grote versie van de foto: ---> KLIK HIER!
Google kaart met ongeveer dezelfde fietsrouteAls fietsen niet aan jou besteed is dan kan je natuurlijk ook met de wagen/camper rondom het park rijden om alle hoogtepunten te zien.  Als je liever niet zelf wil rijden dan het ook
met de Stanley Park Shuttle. Dit kost je rond de $10 per persoon voor een hele dag. Je stapt op en af waar je wil en dit is een goede manier om de mooiste plekken van dichtbij te kunnen bekijken in Stanley Park. Op die manier moet je ook zelf geen parking vinden. De zeemuur biedt de prachtigste zichten op downtown Vancouver, de noord kant met de bergen, de Stille/Grote Oceaan, de totem palen, de mooie stranden en nog veel meer! Stanley Park is echt een prachtig park met veel bezienswaardigheden waar je gemakkelijk een halve dag tot een volledig dag kan doorbrengen zonder je te vervelen. Zeker iets wat je niet mag missen!

*Lynn Canyon Park/Capilano Suspension Bridge: Beiden zijn hele mooie plekken, Lynn Canyon is zoiets als Capilano Suspension Bridge met ook een hangbrug over een rivier, maar Lynn Canyon Park is gratis tegenover en nog wat minder druk vergeleden met de $31.95 CAD (ongeveer 27 euro) per persoon die je bij Capilano moet betalen. Tegenwoordig kan het bij Lynn Canyon Park ook wel eens druk worden, vooral op zonnige en warme zomerdagen.  Ik zou zeggen rij nog een stukje verder op Lynn Valley Road tot op het einde voor een bezoekje aan Lynn Headwaters Regional Park wat ook heel mooi is en (nog) niet erg toeristisch is.  

Als je toch naar Capilano Suspension Bridge Park wil dan kan dat zeker.  Het is een mooie plek om te bezoeken, maar het is wel erg toeristisch en druk (lees heel veel volk...en dat vooral in de zomer).  Ik zou dan proberen om best vroeg in de morgen te gaan (als het opent) of later op de dag en eventueel 's avonds. Je kan hier ook met het openbaar vervoer naartoe.  Je moet de seabus nemen in het centrum van Vancouver (bij de Canada Place), deze vertrekt elke 15 minuten richting Lonsdale Quay. Aan Lonsdale Quay neem je bus nummer "236 - Grouse Mountain/Lonsdale Quay" en deze neem je tot aan Capilano Suspension Bridge Park in Noord Vancouver. 

Lynn Canyon Park is ook een prachtig park met ook zo'n brug net zo hoog als die van Capilano, maar niet zo lang. Dit park is erg mooi met veel natuur, niet zo een drukte want de meeste toeristen kennen dit park niet zo direct. Er zijn verschillende prachtige wandel routes eens dat je over de brug bent in de ongerepte natuur, met watervallen, een helder groene rivier en een meer. Zeker de moeite om na de brug links te gaan en tot aan de 30 foot pool te wandelen, deze wandeling is ongeveer 15 minuten (enkele weg). En als je terug komt kan je stroom afwaarts gaan om de Twin Falls te zien, ongeveer 20 minuten wandelen (enkele weg) als je na de brug rechts afslaat. Met het openbaar vervoer moet je de seabus nemen in het centrum van Vancouver (bij de Canada Place), deze vertrekt elke 15 minuten richting Lonsdale Quay. Aan Lonsdale Quay neem je bus nummer " 228 - Lynn Valley/Londsdale Quay" en deze neem je tot aan Peters Rd in Noord Vancouver. Vandaar is het een paar minuten wandelen tot in Lynn Canyon Park zelf. Als jullie een auto/camper ter beschikking hebben dan kan je Lynn Valley Road blijven volgen, rij dan verder door tot aan het einde waar je Lynn Headwaters Regional Park vindt. Het staat redelijk goed aangegeven.  Geen hangbrug hier, maar wel een prachtige plek bij Lynn Creek waar je kan picnikken, op de rotsen kan zitten bij het water en als het erg warm is lekker met de voeten in het koude water afkoelen.  Dit is 1 van onze favoriete bezigheden geweest deze zomer (2014).  Je kan daar ook verder over de brug wandelen en de trail langs de creek volgen voor andere plekjes met mooie zichten. *
Grouse Mountain/Mount Seymour en Cypress Mountain: De bekende locale bergen met hun prachtige uitzichten over de stad, de oceaan en de bergen. Ga er naartoe voor een fijne bergwandeling en vooral op een heldere dag! Cypress Mountain en Mount Seymour zijn met de auto bereikbaar en bieden mooie wandelroutes met alles wat de natuur te bieden heeft, rivieren, watervallen, bloemen, wouden en meer. De grootste aanrader is GROUSE MOUNTAIN, hier kan je met de SkyRide naar boven op 7 minuten. Dit kost je $40 CAD per persoon (ongeveer 30 euro). Eens boven heb je schitterende zichten over de stad, de oceaan en de hele omgeving. Van begin juni tot en met eind september zijn hier verschillende dingen te beleven die allemaal in je SkyRide ticket zijn inbegrepen:

*
De trip naar de top van Grouse Mountain:
Deze trip is met de Skyride...een grote bakken lift die op een 7 minuten op de top is.

*
Toegang tot "Theatre in the Sky": Hier worden de film "Born To Fly" en "Animal Tracks" getoond van een half uur. Eentje gaat over Grouse Mountain en deze provincie. En de andere gaat over de 2 beren die verblijven boven op Grouse Mountain.

*
Toegang tot het "Refuge for Endangered Wildlife": Dit is een beschermd gebied wat ze ontwikkeld hebben voor 2 Grizzly beren die hun moeder verloren hebben. Die 2 Grizzlies (Grinder & Coola) wonen nu op Grouse Mountain in een beschermd gebied alsook een deel wolven. Er is hier een interpretive centrum met info over de beren en hun omgeving alsook de kans om de beren te zien.

*
Eco-Walks: Dit is een wandeling die je kan doen met of zonder gids. Langs het pad vind je uitleg over Grouse Mountain en zijn omgeving wat je zelf kan lezen en bekijken. Maar van mei tot en met september kan je elke dag een wandeling doen met een gids. Deze wandeling worden aangeboden om 11u, 13u, 15u en 16u. Hou de website in het oog, daar staan de juiste uren op.

*
World Famous Lumberjack Shows: Dit is een show over het houthakken en logging. Twee mannen laten hun talenten hier zien via een show in openlucht die ongeveer 45 minuten lang is. De show wordt elke dag aangeboden van mei tot en met half oktober om 12u, 14u30 en 16u30.

*
Birds in Motion: Een show waar men een demonstratie geeft over de arend, de valk en de havik. Men demonstreert hen ook in vlucht. Deze shows worden elke dag aangeboden om 13u30, 15u30 en 17u30.

*
Scenic Summer Chairlift Rides: Dit is een trip van 20 minuten in een stoelen lift die je naar het hoogste punt van Grouse Mountain brengt met nog betere zichten over Vancouver, Stanley Park, de oceaan en de bergen.


Geen slechte prijs voor alles wat erbij inbegrepen zit, dit is ook een echte aanrader vooral als het prachtig weer is! Van hierboven kan je dan ook nog van een zonsondergang genieten of een heerlijk etentje in het Observatory Restaurant. Als je reserveert in dit restaurant dan is je trip met de SkyRide naar boven gratis. De zichten zijn schitterend als het donker wordt en de stad helemaal verlicht is! WAUW! 

Hier buiten zijn er ook nog andere bezienswaardigheden/activiteiten waar je wel extra voor moet betalen.  Zo heb je bijvoorbeeld de nieuwe "Eye in the Wind" met een viewing pod en wind turbine tours. Verder kan je op Grouse Mountain Helijet tours doen met de helicopter, mountain ziplining en paragliding.

Je kan hier ook geraken met het openbaar vervoer als je wil. Je neemt hiervoor ook weer de seabus vanuit het centrum van Vancouver (bij de Canada Place), deze vertrekt elke 15 minuten richting Lonsdale Quay. Aan Lonsdale Quay neem je bus nummer "236 - Grouse Mountain/Lonsdale Quay" en deze neem je tot aan de parking van Grouse Mountain in Noord Vancouver. 
*Downtown Vancouver: Dit gedeelte kan je zelfs te voet doen. Van het historische Gastown tot de mooie stranden van English Bay. En dit allemaal binnen een straal van 2-3km. Downtown Vancouver heeft veel te bieden, wandel door de bekende winkel straat (Robson Street), wandel tot aan de Canada Place met zijn gebouw gemaakt uit zeilen. De Harbour Lookout ligt daar ook dichtbij, dit is 1 van de hoogste torens in Vancouver waar je met een lift naar boven kan gaan en vandaar heb je een 360 graden zicht over Vancouver. Het kost $15 CAD per persoon (ongeveer 11.50 euro).

Gastown is ook zeker de moeite om te zien (wel erg toeristisch, maar waarom niet), dit ligt vlak bij de Canada Place en van Gastown kan je Chinatown binnewandelen, dat is ook wel interessant om eens te zien. Het enige probleem is dat er heel wat drug gebruikers en daklozen te vinden zijn tussen Gastown en Chinatown in, dus als je daar liever niet doorwandelt dan kan je misschien wel omlopen. De Dr. Sun Yat Sen Classical Chinese Gardens zijn ook wel mooi om te zien in Chinatown.Je kan er gratis doorheen wandelen, maar als je in de gebouwen wil gaan of een tour door de tuinen wil dan moet je wel betalen, geloof ik. Die info is wel te vinden op de officiele website. Je kan in Vancouver in het Info/Visitor Centrum (in de Canada Place) een gratis kaart van downtown Vancouver krijgen waar alle straten en plaatsen op staan aangegeven. Downtown Vancouver is zo erg groot niet en gemakkelijk te voet de doen van de ene kant naar de andere kant.


Een aangename wandeling
is van de Canada Place naar English Bay Beach. Je volgt van aan de Canada Place Burrard Street omhoog (van het water weg), blijf Burrard Street volgen tot dat je aan Robson Street komt, hier sla je rechts af en kan je lekker genieten van alle upscale winkels, restaurants en andere shops. Dit is de winkelstraat in Vancouver, hier komen ook al geregeld bekende film sterren shoppen. Blijf Robson Street volgen tot dat je Denman Street ziet, hier sla je links af en volg je Denman Street tot aan English Bay en zijn mooie strand. Deze wandeling neemt ongeveer een half uurtje in beslag enkele weg. In de buurt van de Canada Place heb je ook het nieuwe convention centre en de "Jack Poole Plaza", hier staat de Olympische Vlam (zonder vlam dan wel) nog die je kan bewonderen als je wil.  De vlam wordt nu en dan wel weer eens aangestoken bij speciale gelegenheden.
 

Verder is er nog een mooie wandeling te doen van Kitsilano Beach naar Granville Island. In de omgeving van Kitsilano Beach kan je langs Arbutus Street gratis parkeren, maar wees wel vroeg genoeg...best voor 10u 's morgens anders zijn de gratis plaatsjes bezet, zeker in de zomer maanden en op zonnige weekenden.  Je kan natuurlijk ook parkeren op de betaal parking, ik denk dat het zo'n $10 per dag is in het hoogseizoen.  Je kan aan Kitsilano Beach het cementen pad volgen richting het Maritime Museum en Vanier Park.  Je loopt zo volledig langs het water op en zo naar Granville Island waar ja dan kan rondwandelen op de Public Market.  Er zijn daar ook wat goede restaurants, koffie shops, allerlei winkeltjes en veel meer.  De wandeling is zo'n half uurtje enkele weg, dus niet zo erg ver en de zichten zijn mooi onderweg.  Deze wandeling doe ik regelmatig met ons dochtertje en een vriendin van mij en wij genieten hier altijd van.  Bij Granville Island eten we dan meestal wat lekkers voor lunch.  Pas wel op als je buiten op een bankje gaat zitten met eten want de zeemeeuwen komen het zo uit je bord halen als je niet oplet! Na de lunch slenteren we meestal wat rond op Granville Island en daarna wandelen we terug naar Kitsilano.  Je kan eens kijken op het kaartje wat gemaakt heb op Google Maps voor deze wandeling: Wandeling van Kitsilano Beach naar Granville Island

Verder kan je in Vancouver ook nog de volgende parken/tuinen bezoeken als deze je interesseren: Queen Elizabeth Park (gratis), VanDusen Gardens, David Lam ParkEen bezoekje aan de mooie stranden van Vancouver is zeker ook wel de moeite waar met stranden zoals Kitsilano Beach, Jericho Beach, Locarno Beach en Spanish Banks. Dit zijn enkele hele mooie stranden met prachtige zichten op de stad, de Bergen en de ocean. In Noord en West Vancouver vind je ook nog een heel aanbod aan parken en mooie plekjes.  Ik denk hier dan vooral aan Lighthouse Park, Ambleside Beach, Whitecliff Park in West Vancouver; Cleveland Dam & Capilano River Park, Lynn Canyon Park, Lynn Headwaters Park, Deep Cove in North Vancouver. 

Voor diegenen met heel wat tijd door te brengen in Vancouver kunnen naar de mooie plekken gaan die minder toeristisch zijn, ietsje buiten Vancouver gelegen zijn, maar niet minder mooi zijn. Burnaby Mountain is een erg mooi om de omgeving te bezichtigen met zichten op Vancouver, de bergen, een 18km lange fjord en meer. Buntzen Lake en Belcarra Regional Park zijn ook erg de moeite, deze liggen in Port Moody wat een 20 minuten tot half uurtje rijden is van Vancouver. Nog een stuk verder van Vancouver in de omgeving van Port Coquitlam vind je het mooie Minnekhada Regional Park en een deel van het Traboulay Poco Trail dat langs de Pitt River op gaat met prachtige zichten.  Verderop in Pitt Meadows en Maple Ridge vind je het mooie Grant Narrows Regional Park met Pitt Lake en in de buurt ligt Golden Ears Provincial Park waar je kan wandelen aan Alouette Lake. Ik raad aan om hier verder te rijden naar het Gold Creek Day Use area.  Van hieruit kan je de mooie wandeling doen door het bos langs Gold Creek op wat uitmondt in Alouette Lake.  Ga je de andere richting uit dan volg je het trail naar de Lower Falls. Er is ook nog het mooie UBC met parken en stranden, White Rock in het zuiden van Greater Vancouver en meer. De dagen dat je in Vancouver verblijft kan je ook voor je verblijf zetten en eerst Vancouver bezoeken voordat jullie aan de trip beginnen. Of zoals ik het beschreven heb Vancouver aan het einde van trip bezoeken. Of enkele dagen voor de trip en enkele dagen na te trip, dat moeten jullie allemaal zelf maar beslissen.


          
Voor nog meer leuke plekjes in en rondom Vancouver heb ik 2 pagina's geschreven met bijhorende foto's.  Ga naar de volgende links om deze plekjes te bekijken:

Vancouver en omgeving, Deel 1:  
http://travelwestcanada.blogspot.com/p/leuke-plekjes-in-en-rondom-vancouver.html


Vancouver en omgeving, Deel 2
http://travelwestcanada.blogspot.com/p/leuke-plekjes-in-en-rondom.html


Zo, dat is het dan voor de hele trip! Ik hoop dat jullie deze route interessant vinden en op deze manier kunnen jullie het aanpassen naar jullie eigen zin. Dit is maar een voorbeeld trip en natuurlijk kiezen jullie zelf waar je naartoe wil en waar jullie stoppen of niet.   


En als er nog vragen zijn, contacteer me dan en    ---> KLIK HIER! <---Vele groetjes uit het mooie Vancouver,


Ann


 
 


Voor diegenen geinteresseerd in mijn persoonlijke blog (waar ik nu en dan schrijf over ons leventje in Vancouver, Canada met bijhorende foto's):
---> KLIK HIER! <---