Verblijf

*Verblijfplaatsen in British Columbia:

Hier beneden vind je een deel websites waar je vele verschillende soort verblijfplaatsen kan vinden in heel British Columbia. Het gaat van motels tot bed & breakfast tot luxe hotes. Er is ook een link naar mogelijke huizen/appartementen die te huur zijn in British Columbia.


Accommodations BC

Travel British Columbia 

Hello BC 

BC's Best Bed & Breakfasts 

B&B Canada - British Columbia 

Vacation Rentals by owner - British Columbia*Verblijfplaatsen in Alberta:

Discover Alberta

Travel Alberta

Bed & Breakfast Alberta

Bed & Breakfast association of Alberta

Vacation Rentals by owner - Alberta


*RV parken en campings in British Columbia & Alberta:

In British Columbia kan ik jullie zeker aanraden om in een Provincial Park te camperen, deze hebben meestal een goede keuze aan campeerplaasten en hier vind je soms de mooiste plekjes om te verblijven.    


Provincial Parks of BC

Go Camping BC 

Alberta campground list *Plaatsen om tenten en ander kampeer materiaal te huren:

Voor diegene die graag echt met een tent willen kamperen kan je op deze websites eens kijken om materiaal te huren.  Bij Walmart of Superstore (welgekende grote winkels in Canada) kan je ook kampeer materiaal kopen aan een degelijke prijs.

Canadian Adventure rentals*Voor de eenzame of avontuurlijke reizigers:


Als je graag gratis of tegen een hele lage prijs bij mensen in huis wil verblijven die een bed ter beschikking  hebben. Sommigen hebben enkel een bed ter beschikking, anderen een volledige slaapkamer of soms zelfs een hele verdieping ter beschikking voor reizigers.  Als dit iets is wat je aanstaat ga dan eens kijken op de Couchsurfing website:  Couchsurfing


*ALGEMENE TIP! 


Een goede website om wat tips te vergaren over hotels of andere verblijfplaatsen met reviews is Tripadvisor.  Hier kan je ook hotels en of andere verblijfplaatsen opzoeken voor de gewenste datums en zo krijg je soms via "expedia.com, hotels.com en nog een paar andere" hele goede prijzen voor een verblijf.  Je kan altijd eens gaan kijken, wij hebben persoonlijk hele goede ervaringen met expedia en ook met VRBO.
---> Tripadvisor